Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt når du handler over 600,-

Alle våre butikker holder nå åpent!

I tråd med retningslinjer fra myndighetene vil du på denne siden finne informasjon om berørte butikker, avvikende åpningstider og stengte butikker i de ulike områdene.

Vi har høyt fokus på smittevern og følger de råd som kommer fra Helsedirektoratet. Med bakgrunn i dette har vi innført ekstraordinære tiltak for å forebygge smitte.

VANER SOM FOREBYGGER SMITTE

Alle våre ansatte er godt informert om helsedirektoratet sin veileder for å forebygge og begrense smitte. I tillegg er alle våre butikker utstyrt med plakater for å minne både oss og deg om å vaske hender, hoste i albuekrok og holde avstand.

VASK AV BUTIKKEN

Vi vasker butikken hyppig og vil vaske berøringsflater inkludert bankterminal flere ganger daglig.

HOLD AVSTAND

Vi gleder oss til å møte deg i butikken, men husk at vi må holde minimum 1 meters avstand til hverandre. Hvis det skulle bli for mange kunder i butikken samtidig vil vi be deg vente utenfor til andre kunder går ut igjen.

BETAL MED KORT

Vi oppfordrer alle så langt det er mulig til å betale med kort. Bruk «tæpping» som er å legge bankkortet oppå bankterminalen. Hvis du må slå kode er det lurt å bruke ene hjørnet på bankkortet å trykke koden med så slipper du ta på bankterminalen.

Hvis du vil kontakte en MATCH-butikk for å sjekke deres åpningstider finner du alle våre butikker her.