Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Endelig er alle Match butikker åpne igjen!

Vi rydder plass til sommervarer og har satt ned en mengde varer på vårkupp. Vi gleder oss til å se deg!

 

Alle våre butikker holder nå åpent!

I tråd med retningslinjer fra myndighetene vil du på denne siden finne informasjon om berørte butikker, avvikende åpningstider og stengte butikker i de ulike områdene.

Vi har høyt fokus på smittevern og følger de råd som kommer fra Helsedirektoratet. Med bakgrunn i dette har vi innført ekstraordinære tiltak for å forebygge smitte.

VANER SOM FOREBYGGER SMITTE

Alle våre ansatte er godt informert om helsedirektoratet sin veileder for å forebygge og begrense smitte. I tillegg er alle våre butikker utstyrt med plakater for å minne både oss og deg om å vaske hender, hoste i albuekrok og holde avstand.

VASK AV BUTIKKEN

Vi vasker butikken hyppig og vil vaske berøringsflater inkludert bankterminal flere ganger daglig.

HOLD AVSTAND

Vi gleder oss til å møte deg i butikken, men husk at vi må holde minimum 1 meters avstand til hverandre. Hvis det skulle bli for mange kunder i butikken samtidig vil vi be deg vente utenfor til andre kunder går ut igjen.

BETAL MED KORT

Vi oppfordrer alle så langt det er mulig til å betale med kort. Bruk «tæpping» som er å legge bankkortet oppå bankterminalen. Hvis du må slå kode er det lurt å bruke ene hjørnet på bankkortet å trykke koden med så slipper du ta på bankterminalen.

Hvis du vil kontakte en MATCH-butikk for å sjekke deres åpningstider finner du alle våre butikker her.