Gå til innhold

Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT!

Alana Bukse

Klassisk bukse med rette ben og normal livhøyde. Denne modellen har en feminin passform og fine detaljer som skrå front lommer med glidelås, utenpåsydde baklommer og glidelås nederst på beina. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
1 199,-
Velg størrelse:
 • Klassisk bukse med rette ben og normal livhøyde. Denne modellen har en feminin passform og fine detaljer som skrå front lommer med glidelås, utenpåsydde baklommer og glidelås nederst på beina.

  Materialer: 66% bomull, 32% modal og 2% elastan
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7234599

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Må ikke strykes på knapper/ perler/ grafikk, Strykes på vrangen


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.