Gå til innhold

Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT!

Consensa Kick Flare Jeans

Feminin jeans i mørk uvasket denim med kontrastfargede sømmer. Jeansen har smal passform med bein som slipper fra kneet og går ut i en liten sleng. Normal livhøyde. Les mer

Velg farge
Blå: No Wash Blå: No Wash
699,-
Velg størrelse:
 • Feminin jeans i mørk uvasket denim med kontrastfargede sømmer. Jeansen har smal passform med bein som slipper fra kneet og går ut i en liten sleng. Normal livhøyde.

  Materialer: 99% bomull og 1% elastan
  Fargekode: D01
  Artikkelnummer: 7238946

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes hengende. ​​​​​Bruk et tørkestativ eller lignende

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Ikke tørk i direkte sollys. Max 3% krymp. Fargen i dette plagget kan smitte over på andre objekter og vil miste farge ved vask og bruk.


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.