Gå til innhold

Heidi Bukse

Ettersittende bukse i stretchsateng. Buksen har sømmer foran og bak på beina og glidelås i livet. Smal modell med normal livhøyde. Les mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
799,-
Velg størrelse:
 • Ettersittende bukse i stretchsateng. Buksen har sømmer foran og bak på beina og glidelås i livet. Smal modell med normal livhøyde.

  Materialer: 61% acetat, 36% polyester og 3% elastan
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7236073


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.