Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Colette Zip Jeans

Jeans i lett slitasjevask med detaljerte sømmer. Jeansen har smale ben med glidelås samt glidelåsdetaljer på lommer i front. To baklommer. Mer

Velg farge
Blå: Light Stonewash + Us Blå: Light Stonewash + Us
1 299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Jeans i lett slitasjevask med detaljerte sømmer. Jeansen har smale ben med glidelås samt glidelåsdetaljer på lommer i front. To baklommer.

  Materialer: 89% bomull, 9% polyester og 2% elastane
  Fargekode: D06
  Artikkelnummer: 7229582

  Normal maskinvask maks 40º

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.