Gå til innhold

Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT!

Sabine Lyocell Jeans

Klassisk 5-lommers jeans i myk denimstretch. Modellen kommer i en mørk vask og har smale ben og normal livhøyde. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S. Les mer

Velg farge
Blå: Garmentwashed + Used Blå: Garmentwashed + Used
1 299,-
Velg størrelse:
 • Klassisk 5-lommers jeans i myk denimstretch. Modellen kommer i en mørk vask og har smale ben og normal livhøyde. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 47% bomull, 44% lyocell, 6% polyester og 3% elastan
  Fargekode: D04
  Artikkelnummer: 7229585

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler rensing uten begrensninger i de normale rensemåter.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.