Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 30 dagers returrett

Lea Capri Color

Myk og behagelig 5-lommers capri jeggings i herlig stretchstoff for optimal komfort og passform. Caprien har gylf med glidelås og knapp øverst, lengde til rett under kneet og splitt nederst på hvert ben. Normal livhøyde og god passform som passer de aller fleste. Logobadge i livet bak. Les mer

Velg farge
Blå: Navy Blazer Blå: Navy Blazer Rosa: Bittersweet Rosa: Bittersweet
499,-
Velg størrelse:
 • Myk og behagelig 5-lommers capri jeggings i herlig stretchstoff for optimal komfort og passform. Caprien har gylf med glidelås og knapp øverst, lengde til rett under kneet og splitt nederst på hvert ben. Normal livhøyde og god passform som passer de aller fleste. Logobadge i livet bak.

  Materialer: 67% bomull, 30% polyester og 3% elastan
  Fargekode: EM1
  Artikkelnummer: 7237168

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.