Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Akkurat nå: gratis hjemlevering på alle ordre

Nina Jeans

Velg farge
DENIM: Garmentwashed + Used DENIM: Garmentwashed + Used
1 199,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Klassisk femlommersjeans i vasket denim. Glidelås og knapp i gylfen. Slim passform med smale ben og rå, slitte benkanter. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S. Les mer

 • Klassisk femlommersjeans i vasket denim. Glidelås og knapp i gylfen. Slim passform med smale ben og rå, slitte benkanter. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 99% bomull og 1% spandex
  Fargekode: D04
  Artikkelnummer: 7231527

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.