Gå til innhold

Paris Capri

5-lommers capribukse i bomullsblanding med fantastisk stretch. Buksen har en liten metalllogo bak på lommen. God passform som passer alle. Innerbenlengde 58 cm i størrelse 38. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
599,- før 799,-
Velg størrelse:
 • 5-lommers capribukse i bomullsblanding med fantastisk stretch. Buksen har en liten metalllogo bak på lommen. God passform som passer alle. Innerbenlengde 58 cm i størrelse 38.

  Materialer: 52% bomull, 41% rayon og 7% elastan
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7238046

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Maskinvask skånevask/håndvask max 30 grader, må ikke strykes på knapper/perler/grafikk, strykes på vrangen.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.