Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Sabine Color Cropped Bukse

Feminin ankellang 5-lommers bomullsbukse i sort. Buksen har smale ben, normal livhøyde og er i myk stretch for best mulig komfort. Lukkes med knapp og glidelås. Mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
499,- før 999,-
Velg størrelse:
 • Feminin ankellang 5-lommers bomullsbukse i sort. Buksen har smale ben, normal livhøyde og er i myk stretch for best mulig komfort. Lukkes med knapp og glidelås.

  Materialer: 91% bomull, 6% polyester og 2% elastan.
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7234494

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.