Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Akkurat nå: gratis hjemlevering på alle ordre

Sabine Superstretch Bukse

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
1 199,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Elegant bukse i superstretch med smale ben og normal livhøyde. Lukkes med knapp og glidelås. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse M. Les mer

 • Elegant bukse i superstretch med smale ben og normal livhøyde. Lukkes med knapp og glidelås. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse M.

  Materialer: 65% bomull, 31% polyester og 4% elastan
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: P310311

  Normal maskinvask maks 40º

  Skal tørkes liggende

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.