Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 30 dagers returrett

Sabine Superstretch Bukse

Elegant bukse i superstretch med smale ben og normal livhøyde. Lukkes med knapp og glidelås. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse M. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
1 199,-
Velg størrelse:
 • Elegant bukse i superstretch med smale ben og normal livhøyde. Lukkes med knapp og glidelås. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse M.

  Materialer: 65% bomull, 31% polyester og 4% elastan
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: P310311

  Normal maskinvask maks 40º

  Skal tørkes liggende


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.