Gå til innhold

Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT!

Sophia Camo Bukse

5-lommers bukse med dempet kamuflasjemønster i myk og behagelig bomullsstretch. Buksen lukkes med glidelås og knapp øverst og har en nøytral smal passform som passer de fleste. Les mer

Velg farge
Grønn: Grape Leaf Grønn: Grape Leaf
599,-
Velg størrelse:
 • 5-lommers bukse med dempet kamuflasjemønster i myk og behagelig bomullsstretch. Buksen lukkes med glidelås og knapp øverst og har en nøytral smal passform som passer de fleste.

  Materialer: 97% bomull, 3% elastan
  Fargekode: GOZ
  Artikkelnummer: 7239039

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger, opp til 5% krymp.


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.