Gå til innhold
SALGSFINALE - en mengde varer nå 70%
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Sophia High Waist Cropped Mid Blue Jeans

5-lommers cropped jeans med komfortabel stretch og høyt liv. Buksen har gylf med glidelås med knapp øverst, kontrastdetaljer og blå skinnetikett med logo i livet bak. Passform: Ettersittende modell med smale ben. Kvalitet: 9.5 OZ denim i en mellomblå indigo innfarging med høy elastisitet. Vask: Mellomblå grunnfarge i en super steinvasket prosess med slitasjeeffekter på front og bak. Vasken gir et unikt uttrykk. Mer

Velg farge
Blå: Super Stonewashed + Blå: Super Stonewashed +
499,- før 699,-
Velg størrelse:
 • 5-lommers cropped jeans med komfortabel stretch og høyt liv. Buksen har gylf med glidelås med knapp øverst, kontrastdetaljer og blå skinnetikett med logo i livet bak. Passform: Ettersittende modell med smale ben. Kvalitet: 9.5 OZ denim i en mellomblå indigo innfarging med høy elastisitet. Vask: Mellomblå grunnfarge i en super steinvasket prosess med slitasjeeffekter på front og bak. Vasken gir et unikt uttrykk.

  Materialer: 92% bomull, 6% polyester og 2% elastan
  Fargekode: DAD
  Artikkelnummer: 7241861

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.