Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Akkurat nå: gratis hjemlevering på alle ordre

Sophia Wide Jeans

Velg farge
Blå: Super Stonewashed Blå: Super Stonewashed
799,-
Velg størrelse:

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Lys super-steinvasket jeans med høyt liv og sleng. Buksen har beige skinnetikett med logo i livet bak og kontrastdetaljer med glidelås i front. Innerbenlengde i str M er 72,5 cm. Lengden vil variere 1 cm opp og ned i størrelse. Passform: romslig setevidde og romslig silhuett med vide ben, 22,5 cm flat. Ankel lengde. Materiale: 13 OZ enim i en mellomblå indigo innfarging med god elastisitet. Les mer

 • Lys super-steinvasket jeans med høyt liv og sleng. Buksen har beige skinnetikett med logo i livet bak og kontrastdetaljer med glidelås i front. Innerbenlengde i str M er 72,5 cm. Lengden vil variere 1 cm opp og ned i størrelse. Passform: romslig setevidde og romslig silhuett med vide ben, 22,5 cm flat. Ankel lengde. Materiale: 13 OZ enim i en mellomblå indigo innfarging med god elastisitet.

  Materialer: 99% bomull, 1% elastan
  Fargekode: DAC
  Artikkelnummer: 7245936

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.