Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk eller shop over 600,- og få gratis frakt.

Aline Genser

Velg farge
Gul: Cream Gold Gul: Cream Gold
1 199,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Behagelig collegegenser i myk bomullsblanding med mønster foran og på ermer. Genseren har 3/4 lange ermer med nedsenket skulder samt vid v-hals. Løs passform. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S. Les mer

 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Behagelig collegegenser i myk bomullsblanding med mønster foran og på ermer. Genseren har 3/4 lange ermer med nedsenket skulder samt vid v-hals. Løs passform. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 86% bomull og 14% polyester
  Fargekode: GDM
  Artikkelnummer: 7231091

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.