Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Aline Genser

Behagelig collegegenser i myk bomullsblanding med mønster foran og på ermer. Genseren har 3/4 lange ermer med nedsenket skulder samt vid v-hals. Løs passform. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S. Mer

Velg farge
Gul: Cream Gold Gul: Cream Gold
1 199,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Behagelig collegegenser i myk bomullsblanding med mønster foran og på ermer. Genseren har 3/4 lange ermer med nedsenket skulder samt vid v-hals. Løs passform. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 86% bomull og 14% polyester
  Fargekode: GDM
  Artikkelnummer: 7231091

  Skånsom maskinvask / Finvask maks 40º

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.