Gå til innhold

Meld deg inn i MATCH-kundeklubb og bli med i trekningen av et gavekort på 5000,- Bli medlem her

Amabell Strikkecardigan

Lekker mønsterstrikket cardigan med liten ballongerm med puff og ribbestrikket krage. Strikkejakken er i myk lammeull, har chunky knapper i front og bred vrangbord nederst og på ermet. Liten sølvfarget metallogo nede til venstre. Modellen er 180 cm høy og bruker str M. Les mer

Velg farge
Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
1 274,- før 1 699,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • 100% lammeull
 • Lekker mønsterstrikket cardigan med liten ballongerm med puff og ribbestrikket krage. Strikkejakken er i myk lammeull, har chunky knapper i front og bred vrangbord nederst og på ermet. Liten sølvfarget metallogo nede til venstre. Modellen er 180 cm høy og bruker str M.

  Materialer: 100% lammeull
  Fargekode: O79
  Artikkelnummer: 7244035

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º;WashNoBleach

  Vaskes separat

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1500,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.