Gå til innhold

Avici Collegejakke

Lekker collegejakke i myk bomullsblanding med brodert logo på brystet. Hettejakken lukkes i front med ton i ton glidelås, har hette med snøring, fine detaljer inni nakken og ribkant nederst og på ermet. Modellen er 176 cm høy og bruker str S. Les mer

Velg farge
Rosa: Fairy Tale Rosa: Fairy Tale Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
999,-
Velg størrelse:
 • Lekker collegejakke i myk bomullsblanding med brodert logo på brystet. Hettejakken lukkes i front med ton i ton glidelås, har hette med snøring, fine detaljer inni nakken og ribkant nederst og på ermet. Modellen er 176 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 85% bomull, 15% polyester
  Fargekode: O79
  Artikkelnummer: 7241666

  Finvask maks 40º;WashNoBleach

  Vaskes separat


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.