Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

 

Levering på døren! Kjøp for over 1000,- og få FRI FRAKT!

Beline Strikkegenser

Delikat tofarget strikkegenser i myk ullblanding med rund hals. Genseren har vrangbord i halsåpning, på ermet og nederkant. Liten sølvfarget metallogo nede til venstre. Modellen er 180cm høy og bruker str S. Les mer

Velg farge
Gul: Golden Spice Gul: Golden Spice
359,- før 1 199,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt på alle online bestillinger

Levering på døren

30 dager returrett

 • Delikat tofarget strikkegenser i myk ullblanding med rund hals. Genseren har vrangbord i halsåpning, på ermet og nederkant. Liten sølvfarget metallogo nede til venstre. Modellen er 180cm høy og bruker str S.

  Materialer: 30%ull, 30% nylon, 20% mohair og 20% akryl
  Fargekode: AAJ
  Artikkelnummer: 7244041

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º;WashNoBleach

  Vaskes separat

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.