Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

Bonnie Hettegenser

Velg farge
Grå: Grey Melange Grå: Grey Melange
1 199,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Komfortabel og myk hettegenser med gjennomgående innvendig lomme foran. Genseren har ledig passform med raglanarm, ribbet vrangbord i sidene, bak og på mansjettene. Brodert ton i ton logo i front. Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse M/L. Merk at denne hettegenseren er ledig i passformen og selges i str M/L og L/XL. Les mer

 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Komfortabel og myk hettegenser med gjennomgående innvendig lomme foran. Genseren har ledig passform med raglanarm, ribbet vrangbord i sidene, bak og på mansjettene. Brodert ton i ton logo i front. Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse M/L. Merk at denne hettegenseren er ledig i passformen og selges i str M/L og L/XL.

  Materialer: 70% bomull, 30% polyester
  Fargekode: IEB
  Artikkelnummer: 7234270

  Tåler ikke bleking.;Iron110

  Vaskes på vrangen

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.