Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

Darcia Topp

Velg farge
Grå: Grey Melange Grå: Grey Melange
799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Klassisk og komfortabel omslagstopp med lang erm. Toppen har innvendig lukning med knyting og smal knytebelte i livet. Normal passform. Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse S. Les mer

 • Klassisk og komfortabel omslagstopp med lang erm. Toppen har innvendig lukning med knyting og smal knytebelte i livet. Normal passform. Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 1005 Bomull
  Fargekode: IEB
  Artikkelnummer: 7234281

  Normal maskinvask maks 40º ;WashNoBleach

  Vaskes på vrangen;Generalicon2

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.