Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

Emilie Genser

Velg farge
Blå: Navy Blazer Blå: Navy Blazer Grønn: Grape Leaf Grønn: Grape Leaf Gul: Ochre Gul: Ochre Rosa: Dry Rose Rosa: Dry Rose
399,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Komfortabel genser i en fin blanding av bomull og rayon-viskose. Genseren har rund hals med tverrgående struktur i strikken og smal vrangbord nederst og på ermet. Normal passform. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36. Les mer

 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Komfortabel genser i en fin blanding av bomull og rayon-viskose. Genseren har rund hals med tverrgående struktur i strikken og smal vrangbord nederst og på ermet. Normal passform. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36.

  Materialer: 60% rayon-viskose, 40% bomull
  Fargekode: GOZ
  Artikkelnummer: 7239001

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Må ikke bløtlegges

  Strekkes i fasong

  Strykes på vrangen. Max 5% krymp

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.