Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT

Ernestine Strikkegenser

Preppy storrutet strikkegenser med feminin v-utringet rib hals. Genseren er i en myk mohairblanding, har ledig passform, rib avslutning nederst og på ermet. Sølvfarget metallogo nede til venstre. Modellen er 176 cm høy og bruker str S. Les mer

Velg farge
Grå: Frost Gray Grå: Frost Gray
999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Ikke på lager i Matchbutikker

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Preppy storrutet strikkegenser med feminin v-utringet rib hals. Genseren er i en myk mohairblanding, har ledig passform, rib avslutning nederst og på ermet. Sølvfarget metallogo nede til venstre. Modellen er 176 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 40% akryl, 30% mohair, 18% polyester og 12% nylon
  Fargekode: I5V
  Artikkelnummer: 7238740

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º;WashNoBleach

  Vaskes separat;Generalicon6

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.