Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Jasmin Strikkegenser

Delikat strikkegenser i myk ullmix med delikat flerfarget garn. Genseren har rund hals med ribbestrikket kant, samt vrangbord rundt armene og nederst. Liten logo nede på genseren.Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse M. Mer

Velg farge
Rosa: Coral Almond Rosa: Coral Almond
1 199,-
Velg størrelse:
 • Delikat strikkegenser i myk ullmix med delikat flerfarget garn. Genseren har rund hals med ribbestrikket kant, samt vrangbord rundt armene og nederst. Liten logo nede på genseren.Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse M.

  Materialer: 51%acryl, 37% ull, 8% nylon og 4% mohair
  Fargekode: MMV
  Artikkelnummer: 7234283

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.