Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

Jenny Topp

Velg farge
Rosa: Mauve Chalk Rosa: Mauve Chalk Svart: Black Svart: Black
399,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Selskapstopp i plissert stretch velour med bølgekant nederst. Blusen har rund hals med splitt og knapp i nakken, langer erm med elastikk og rett passform. Les mer

 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Selskapstopp i plissert stretch velour med bølgekant nederst. Blusen har rund hals med splitt og knapp i nakken, langer erm med elastikk og rett passform.

  Materialer: 97% polyester og 3% elastan
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7241032

  Finvask maks 40º;WashNoBleach

  Vaskes på vrangen;Generalicon3

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.