Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Fifi Genser

Strikket genser i myk bomullskvalitet med stjerne på brystet og logomynt på venstre hofte. Genseren har ribbestrikket hals, mansjetter og bunn. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S. Mer

Velg farge
Grå: Grey Melange Grå: Grey Melange Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
899,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Strikket genser i myk bomullskvalitet med stjerne på brystet og logomynt på venstre hofte. Genseren har ribbestrikket hals, mansjetter og bunn. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: IEB
  Artikkelnummer: 7228433

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 40º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.