Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Mafalda Genser

Myk og behagelig kabelstrikket genser. Genseren har rund ribbestrikket hals, bunn og nederst på erme. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow (Utsolgt) Grønn: Rosin Grønn: Rosin (Utsolgt)
999,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Myk og behagelig kabelstrikket genser. Genseren har rund ribbestrikket hals, bunn og nederst på erme. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: O79
  Artikkelnummer: 7228078

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 40º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tørkes liggende. Legg klærne, eventuelt på et håndkle, og la det tørke.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.