Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Angel genser

Klassisk genser i deilig ullblanding. Genseren har rund hals og fine kabelstrikkede detaljer i front. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S. Mer

Velg farge
Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow (Utsolgt)
999,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Klassisk genser i deilig ullblanding. Genseren har rund hals og fine kabelstrikkede detaljer i front. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 10% cashmere og 90% ull
  Fargekode: O79
  Artikkelnummer: 7229757

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler rensing uten begrensninger i de normale rensemåter.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.