Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Indiana Genser

Komfortabel genser i myk bomull. Genseren er løssittende i fasongen og har glidelås på venstre skulder. Passer sammen med Indiana bukse. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain (Utsolgt) Grønn: Olive Night Grønn: Olive Night (Utsolgt)
899,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Komfortabel genser i myk bomull. Genseren er løssittende i fasongen og har glidelås på venstre skulder. Passer sammen med Indiana bukse.

  Materialer: 76% bomull og 24% polyester
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7230316

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.