Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Marielle genser

Behagelig genser i myk kvalitet. Genseren har rett passform og rund hals. Passer sammen med Marielle bukse. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S. Mer

Velg farge
Grå: Oatmeal Grå: Oatmeal (Utsolgt)
699,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Tilgjengelig i butikk

 • Behagelig genser i myk kvalitet. Genseren har rett passform og rund hals. Passer sammen med Marielle bukse. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 45% polyester, 50% bomull og 5% elastane
  Fargekode: I2M
  Artikkelnummer: 7229720

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.