Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

Kira Zip Hoodie

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Rød: Beet Red Rød: Beet Red Hvit: Tofu Hvit: Tofu
999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Lekker collegejakke i en myk bomullsblanding med brodert logo i gull på brystet. Hettejakken lukkes i front med ton i ton glidelås, har hette med snøring, to gode lommer i front og ribkant nederst og på ermet. Modellen er 176 cm høy og bruker str S. Les mer

 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Lekker collegejakke i en myk bomullsblanding med brodert logo i gull på brystet. Hettejakken lukkes i front med ton i ton glidelås, har hette med snøring, to gode lommer i front og ribkant nederst og på ermet. Modellen er 176 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 80% bomull, 20% polyester
  Fargekode: K6B
  Artikkelnummer: 7238921

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.