Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

Milla Fleecegenser

Velg farge
Hvit: Tofu Hvit: Tofu
599,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Myk og komfortabel fleecegenser med ton i ton brodert Crest Logo på brystet. Genseren har rund hals med ribkant og vrangbord nederst og på ermet. Fine detaljer inni nakken og tricolore opphengshempe. Modellen er 176 cm høy og bruker str S. Les mer

 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Myk og komfortabel fleecegenser med ton i ton brodert Crest Logo på brystet. Genseren har rund hals med ribkant og vrangbord nederst og på ermet. Fine detaljer inni nakken og tricolore opphengshempe. Modellen er 176 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: OAF
  Artikkelnummer: 7240563

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.