Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

Reine Sweat Genser

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Lekker ton i ton mønstret collegegenser i myk bomullsblanding. Den behagelige genseren har ledig passform, splitter i sidene og sydd kant i halsåpning, på ermet og nederst. Liten gullfarget metallogo nede til venstre. Passer til Reine Sweat Bukse. Les mer

 • Lekker ton i ton mønstret collegegenser i myk bomullsblanding. Den behagelige genseren har ledig passform, splitter i sidene og sydd kant i halsåpning, på ermet og nederst. Liten gullfarget metallogo nede til venstre. Passer til Reine Sweat Bukse.

  Materialer: 75% bomull, 25% polyester
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7240458

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.