Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

Sidney Hettegenser

Velg farge
Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
1 199,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Feminin hettegenser i 100% bomull med vevet bærestykke med printet logo bak.Collegegenseren har foret hette med snøring, rett passform og elastisk avslutning på ermet og i kanten nede. Modellen er 186 cm høy og bruker str S Les mer

 • Feminin hettegenser i 100% bomull med vevet bærestykke med printet logo bak.Collegegenseren har foret hette med snøring, rett passform og elastisk avslutning på ermet og i kanten nede. Modellen er 186 cm høy og bruker str S

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: O79
  Artikkelnummer: 7245834

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.