Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Akkurat nå: gratis hjemlevering på alle ordre

Star Genser

Velg farge
Grå: Light Grey Melange Grå: Light Grey Melange
599,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Strikket genser med rund hals og ledig passform. Genseren har stjernemotiv med paljetter foran, og ribbestrikkede vrangborder rundt hals, i nederkant og på ermene. Les mer

 • Strikket genser med rund hals og ledig passform. Genseren har stjernemotiv med paljetter foran, og ribbestrikkede vrangborder rundt hals, i nederkant og på ermene.

  Materialer: 66% akryl, 18% nylon, 10% ull, 5% alpakka og 1% spandex
  Fargekode: ID6
  Artikkelnummer: 7235906

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º;WashNoBleach

  Vaskes på vrangen;Generalicon3

  Strekkes i fasong i våt tilstand. Max 5% krymp

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.