Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Zelia Cardigan

Lun og myk mønstret cardigan i lammeull. Cardiganen har lommer foran, ensfarget kant langs åpningen og vrangbord nederst og på armene. Ledig passform og lengde til under setet. Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse M. Mer

Velg farge
Grå: Grey Melange Grå: Grey Melange
1 274,- før 1 699,-
Velg størrelse:
 • Lun og myk mønstret cardigan i lammeull. Cardiganen har lommer foran, ensfarget kant langs åpningen og vrangbord nederst og på armene. Ledig passform og lengde til under setet. Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse M.

  Materialer: 80% lammeull, 20% nylon
  Fargekode: IEB
  Artikkelnummer: 7235570

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler rensing uten begrensninger i de normale rensemåter.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes liggende. Legg klærne, eventuelt på et håndkle, og la det tørke.

  Strekkes i fasong

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.