Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt når du handler over 600,-

Anne Dunkåpe

Velg farge
Grønn: Rosin Grønn: Rosin
3 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Dunkåpe i matt kvalitet med brede tunneler og isolerende fyll av90/10 dun og fjær med 600 i fillpower/bæreevne. Kåpen har hette, innvendig elastisk mansjett og doble frontlommer med glidelås og klaffer med trykknapp. Lukkes med glidelås og trykknapper i front. Kåpen er 100 cm lang i størrelse 38. Les mer

  • Ikke på lager i Matchbutikker
Mer info

Mer info

Dunkåpe i matt kvalitet med brede tunneler og isolerende fyll av90/10 dun og fjær med 600 i fillpower/bæreevne. Kåpen har hette, innvendig elastisk mansjett og doble frontlommer med glidelås og klaffer med trykknapp. Lukkes med glidelås og trykknapper i front. Kåpen er 100 cm lang i størrelse 38.

Materialer: 100% polyester
Fargekode: GOY
Artikkelnummer: 7247800

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Ikke bruk tøymykner.

Lukk glidelåsen og vask med vrangen ut. Tørketromles på lav varme med tennisballer, rist jakken underveis for å jevne ut dunet.

Frakt og retur

Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler