Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT

Caprice Dunjakke

Lun og varm dunjakke i eksklusivt 4 W vindtett stretchmateriale med 10000 mm vannsøyle og 10000 mm pusteevne. Fyll; 90/10 duckdown med fillpower på 700. Jakken har brede tuneller, og er en rett og kort modell med god krage og regulering nederst. Den lukkes med glidelås i front, har to innerlommer og vertikale glidelåslommer. Liten metallbadge på venstre arm og god nakkehempe. Modellen er 180 cm høy og bruker str S. Les mer

90/10 down fill
Velg farge
Grå: Granite Grey Grå: Granite Grey
1 049,- før 3 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Lun og varm dunjakke i eksklusivt 4 W vindtett stretchmateriale med 10000 mm vannsøyle og 10000 mm pusteevne. Fyll; 90/10 duckdown med fillpower på 700. Jakken har brede tuneller, og er en rett og kort modell med god krage og regulering nederst. Den lukkes med glidelås i front, har to innerlommer og vertikale glidelåslommer. Liten metallbadge på venstre arm og god nakkehempe. Modellen er 180 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 92%polyester, 8% spandex
  Fargekode: IFK
  Artikkelnummer: 7244169

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Må ikke bløtlegges

  Ikke bruk tøymykner.

  Tørkes på lav varme i tørketrommel med tennisball i minimum 3-4 timer

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.