Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

 Fri frakt hele helgen! Få pakken levert gratis hjem på døren.

Capricia jakke

Tidsriktig jakke i lett bouclè kvalitet i behagelig ull og viskose blanding. Jakken har store sorte knapper i front, brystlommer med klaff og knapp, ermer med kneppet mansjett, og myk krage i delikat imitert pels.Jakken har normal passform og lengde ca til hoften. Les mer

Velg farge
Grå: IGC Grå: IGC
539,- før 1 799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt på alle online bestillinger

Levering på døren

30 dager returrett

 • Tidsriktig jakke i lett bouclè kvalitet i behagelig ull og viskose blanding. Jakken har store sorte knapper i front, brystlommer med klaff og knapp, ermer med kneppet mansjett, og myk krage i delikat imitert pels.Jakken har normal passform og lengde ca til hoften.

  Materialer: 40% ull og 60% viskose
  Fargekode: IGC
  Artikkelnummer: 7244357

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Fôr: 55% rayon og 45% polyester

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.