Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT

Cherry Rutet Kåpe

Lun og varm foret kåpe i rutet ullmix. Kåpen har kimonoarmer, høy krage, skrå stikklommer i front og lukkes med skjulte trykknapper. Lengde til ca midt på låret. Les mer

Velg farge
Grønn: Four Leaf Clover Grønn: Four Leaf Clover
899,- før 2 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Lun og varm foret kåpe i rutet ullmix. Kåpen har kimonoarmer, høy krage, skrå stikklommer i front og lukkes med skjulte trykknapper. Lengde til ca midt på låret.

  Materialer: 44% ull, 44% polyester og 12% akryl
  Fargekode: GMM
  Artikkelnummer: 7244732

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Fôr: 100% polyester.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.