Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

 

Levering på døren! Kjøp for over 1000,- og få FRI FRAKT!

Cille Jakke

Allsidig regn- og allværsjakke i eksklusivt ripstop strukturmateriale med myk fleece i kragen og feminine splitter nede i sidene. Den lette og komfortable jakken har to gode ytterlommer med glidelås, en innerlomme og mulighet for justering på ermet og på innsiden bak i midjen. Diskre strategisk plasserte refleksdetaljer og ton i ton logo på brystet og hetten. Modellen er 176 cm høy og bruker str S. Les mer

Velg farge
Hvit: Bright White Hvit: Bright White Grå: IFW Grå: IFW
1 999,-
Velg størrelse:
 • Ikke på lager i Matchbutikker

Fri frakt på alle online bestillinger

Levering på døren

30 dager returrett

 • Vindtett
 • Vanntett, 10 000 mm
 • Pusteevne, 10 000 mvp
 • Tapede sømmer
 • Innvendig meshfôr som ventilerer og isolerer
 • Avtagbar hette med regulering
 • Glidelåslukning
 • Allsidig regn- og allværsjakke i eksklusivt ripstop strukturmateriale med myk fleece i kragen og feminine splitter nede i sidene. Den lette og komfortable jakken har to gode ytterlommer med glidelås, en innerlomme og mulighet for justering på ermet og på innsiden bak i midjen. Diskre strategisk plasserte refleksdetaljer og ton i ton logo på brystet og hetten. Modellen er 176 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 100% nylon yttermateriale
  Fargekode: IFW
  Artikkelnummer: 7241855

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Må ikke bløtlegges

  Må ikke vris

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.