Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Få fri frakt når du handler over 600,-

 

 

 

Clementine Kåpe

Velg farge
Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
539,- før 1 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Kåpe med skjortedetaljer i behagelig viskose og ullblandet bouclé kvalitet. Kåpen er ufôret, har knappestolpe med naturfargede knapper, mansjett på erm, brystlommer med klaff og bærestykke med fold bak. Lengde ca til kneet. Les mer

 • Kåpe med skjortedetaljer i behagelig viskose og ullblandet bouclé kvalitet. Kåpen er ufôret, har knappestolpe med naturfargede knapper, mansjett på erm, brystlommer med klaff og bærestykke med fold bak. Lengde ca til kneet.

  Materialer: 60% viskose, 40% ull
  Fargekode: O79
  Artikkelnummer: 7246102

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

  Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.