Gå til innhold
Returrett på julegaver t.o.m 15.januar
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Få julegavene levert på døren!
Fri frakt når du handler over 600,-

Courtney Dunkåpe

Velg farge
Brun: Champagne Beige Brun: Champagne Beige Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
2 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Lett og varm dunkåpe med skrå brede tunellsømmer, lun hette og fyldig krage i 70/30 dun/fjær. Kåpen har fine detaljer med utvendig knappelukning i front, og ett kortere vattert frontstykke med glidelås innvendig. Kåpen har glidelåslukning i siden og elastikk inne i ermene. Lengde til rett ovenfor knærne og skrå frontlommer. Metalldetaljer som glidelås og knapper i dempet gull. Les mer

Mer info

Mer info

Lett og varm dunkåpe med skrå brede tunellsømmer, lun hette og fyldig krage i 70/30 dun/fjær. Kåpen har fine detaljer med utvendig knappelukning i front, og ett kortere vattert frontstykke med glidelås innvendig. Kåpen har glidelåslukning i siden og elastikk inne i ermene. Lengde til rett ovenfor knærne og skrå frontlommer. Metalldetaljer som glidelås og knapper i dempet gull.

Materialer: 100% polyamid
Fargekode: A9I
Artikkelnummer: 7244463

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Ikke bruk tøymykner.

Lukk glidelåsen. Tørketromles med tennisballer og ristes underveis. Maks 3% krymp. Fôr: 100% polyester. Vattering: 70% dun og 30% fjær.

Frakt og retur

Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler