Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Medlemstilbud!
15% ekstra på alle salgsvarer. Ikke medlem? Meld deg inn og motta din unike rabattkode via SMS her

Courtney Dunkåpe

Lett og varm dunkåpe med skrå brede tunellsømmer, lun hette og fyldig krage i 70/30 dun/fjær. Kåpen har fine detaljer med utvendig knappelukning i front, og ett kortere vattert frontstykke med glidelås innvendig. Kåpen har glidelåslukning i siden og elastikk inne i ermene. Lengde til rett ovenfor knærne og skrå frontlommer. Metalldetaljer som glidelås og knapper i dempet gull. Les mer

Velg farge
Brun: Champagne Beige Brun: Champagne Beige Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
1 249,- før 2 499,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Lett og varm dunkåpe med skrå brede tunellsømmer, lun hette og fyldig krage i 70/30 dun/fjær. Kåpen har fine detaljer med utvendig knappelukning i front, og ett kortere vattert frontstykke med glidelås innvendig. Kåpen har glidelåslukning i siden og elastikk inne i ermene. Lengde til rett ovenfor knærne og skrå frontlommer. Metalldetaljer som glidelås og knapper i dempet gull.

  Materialer: 100% polyamid
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7244463

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Ikke bruk tøymykner.

  Lukk glidelåsen. Tørketromles med tennisballer og ristes underveis. Maks 3% krymp. Fôr: 100% polyester. Vattering: 70% dun og 30% fjær.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.