Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Diletta Bikerjakke

Aktuell Bikerjakke i lang modell med belte. Myk fakefur innside. Jakken har skrå glidelåslukning, fine sømdetaljer og spenne for lukning på kragen. Modellen er 178 cm høy og har på seg størrelse 38. Mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black (Utsolgt)
1 299,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Tilgjengelig i butikk

 • Aktuell Bikerjakke i lang modell med belte. Myk fakefur innside. Jakken har skrå glidelåslukning, fine sømdetaljer og spenne for lukning på kragen. Modellen er 178 cm høy og har på seg størrelse 38.

  Materialer: 100% polyuretan
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7234422

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.