Gå til innhold

Emilia Trench

Feminin trenchcoat i lekker lett børstet twillkvalitet. Trenchcoaten har krage, raglanerm med vidde og elastikk nederst, paspoilerte stikklommer i front,"gunflap" bærestykke foran og bak og løst knytebelte med beltestropper. Midi lengde og splitt med fold bak. Les mer

Velg farge
Brun: Beige Brun: Beige
1 299,- før 1 799,-
Velg størrelse:
 • Feminin trenchcoat i lekker lett børstet twillkvalitet. Trenchcoaten har krage, raglanerm med vidde og elastikk nederst, paspoilerte stikklommer i front,"gunflap" bærestykke foran og bak og løst knytebelte med beltestropper. Midi lengde og splitt med fold bak.

  Materialer: 85% viskose og 15% polyester
  Fargekode: A9S
  Artikkelnummer: 7242159

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Kun rens. Fôr: 100% polyester.


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.