Gå til innhold

Filippa Kåpe

Luksuriøs foret fuskepels kåpe med horisontale paneler. Kåpen har krage, lommer i sidesømmene og lukkes med pelshekter. Rett passform og lengde ca til kneet.  Mer

Velg farge
Svart: Jet Black Svart: Jet Black
2 999,-
Velg størrelse:
 • Luksuriøs foret fuskepels kåpe med horisontale paneler. Kåpen har krage, lommer i sidesømmene og lukkes med pelshekter. Rett passform og lengde ca til kneet. 

  Materialer: 100% akryl
  Fargekode: C18
  Artikkelnummer: 7239252

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Kan renses. Fôr: 100% polyester.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.