Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Akkurat nå: gratis hjemlevering på alle ordre

Gigi Cord Jakke

Velg farge
Grønn: Grape Leaf Grønn: Grape Leaf
299,- før 799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Myk og behagelig smalstripet cord jakke i bomullsstretch for bedre passform og komfort. Jakken har klassiske detaljer som krage, knapper foran, mansjett med splitt og knapp, innstikklommer i sidene og to brystlommer med klaff og knapp.  Rett passform og rygglengde 62cm i str 38. Les mer

 • Myk og behagelig smalstripet cord jakke i bomullsstretch for bedre passform og komfort. Jakken har klassiske detaljer som krage, knapper foran, mansjett med splitt og knapp, innstikklommer i sidene og to brystlommer med klaff og knapp.  Rett passform og rygglengde 62cm i str 38.

  Materialer: 97% bomull og 3% elastan
  Fargekode: GOZ
  Artikkelnummer: 7239076

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Maskinvask max 30 grader, vaskes med tilsvarende farger, opp til 3% krymp.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.