Gå til innhold

Jonina Quiltet Jakke

Land quiltet jakke med lett vattering og innvendig rib i kragen, og nederst på ermet. Jakken har skjult glidelåslukning med stolpe og skrå glidelåslommer foran. Buet avslutning og høy splitt med knapp i sidene. Rett passform og matte gulldetaljer. Les mer

Velg farge
Blå: Navy Blazer Blå: Navy Blazer Grønn: Garden Topiary Grønn: Garden Topiary
1 499,- før 1 999,-
Velg størrelse:
 • Land quiltet jakke med lett vattering og innvendig rib i kragen, og nederst på ermet. Jakken har skjult glidelåslukning med stolpe og skrå glidelåslommer foran. Buet avslutning og høy splitt med knapp i sidene. Rett passform og matte gulldetaljer.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: EM1
  Artikkelnummer: 7242157

  Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vattering: 100% polyester.


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.