Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

Desire Dunkåpe

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Grønn: Peat Grønn: Peat Brun: Falcon Brun: Falcon Rosa: Winetasting Rosa: Winetasting
4 699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Ultralett dunkåpe med avtakbar hette og fuskepels. Meget feminin og nett passform. Fire ytterlommer og en innerlomme. Knapper og glidelås i front samt justering i livet. 90/10 andedun. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S. Les mer

 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Ultralett dunkåpe med avtakbar hette og fuskepels. Meget feminin og nett passform. Fire ytterlommer og en innerlomme. Knapper og glidelås i front samt justering i livet. 90/10 andedun. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 100% nylon
  Fargekode: C19
  Artikkelnummer: 7228560

  Finvask maks 40º

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.