Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

 

Levering på døren! Kjøp for over 1000,- og få FRI FRAKT!

Tiffany Bomberjakke

Vendbar bomberjakke med én quiltet og én glatt side. Ribb på krage, ermer og bunn. Lommer og glidelås i front, samt logo på venstre erme. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S. Les mer

Velg farge
Rosa: Winetasting Rosa: Winetasting
1 699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Ikke på lager i Matchbutikker

Fri frakt på alle online bestillinger

Levering på døren

30 dager returrett

 • Vendbar bomberjakke med én quiltet og én glatt side. Ribb på krage, ermer og bunn. Lommer og glidelås i front, samt logo på venstre erme. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 100% nylon
  Fargekode: MWX
  Artikkelnummer: 7228526

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.